Skip to main content

Kuusamon näyttämön ajankohtaisia kuulumisia

Kevät 2024

Jaana Saarinen ohjaa keväällä nähtävän Nimeni on Susanna- näytelmän (käsikirjoitus Rikke Wölck ja  suom. Aino Piirola). Rooleissa Tiina Koskela-Janhunen, Riikka Säkkinen, Elina Latva-Kurikka ja Silja Mustonen. Esitykset ovat helmi-huhtikuussa Kuusamo-opiston Teatteri-salissa. Näytelmässä ei ole väliaikaa, kesto noin 1 tunti.

Susanna on vahva oman tiensä kulkija: menestynyt, hauska, elämässään pitkälle päässyt toimittaja. Mutta edessä on ylittämätön este. Susanna joutuu kohtaamaan oman heikkoutensa sairastuessaan Alzheimerin tautiin vain vähän yli viisikymppisenä. Kun näppäimistö ei enää tottele ja keittiö vaihtelee paikkaa, on ystävien aika tulla hätiin.
Nimeni on Susanna on lempeä draama naisten välisestä, kaiken kestävästä ystävyydestä.

Ensi-ilta pe 23.2.2024 klo 18.
Osta liput (linkki)

Kesäteatteri 2024

Kesäteatterissa 2024 nähdään Aapelin kirjoittama näytelmä Pikku Pietarin piha. Näytelmän ohjaa ja sovittaa Ilkka Laasonen.

Ensi-ilta pe 28.6.2024 klo 18.

Esityksiä kaikkiaan yksitoista. 

Kesäteatterissa alustava roolitus on 6 naisroolia ja 6 miesroolia ja kymmenkunta lapsiroolia. Eli tähän voi vaikka koko perhe tulla näyttelemään :) . 

Jos olet kiinnostunut produktiosta laitappa meiliä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ohjaaja Ilkka Laasonen on tulossa helmikuun alussa Kuusamoon, silloin produktio polkaistaan käyntiin. Tervetuloa messiin :)

Syksy 2024

Syksyllä nähdään Mika Myllyahon näytelmä Korjaamo. Rooleissa Sakari Siikaluoma ja Harri Laurila. Ohjaajana Merja Siikaluoma. Esitykset Kuusamo-opiston teatterisalissa

Syyskokouksen 2023 antia

Sunnuntaina 19.11.2023 pidetyssä Kuusamon Näyttämön sääntömääräisessä syyskokouksessa puheenjohtajaksi vuodelle 2024 valittiin Sakari Siikaluoma. Puheenjohtajan valinnan lisäksi kokouksessa valittiin johtokunta vuodelle 2024. 

Johtokunnasta erovuorossa olivat  Eksymä Mia, Savolainen Teresa, Siikaluoma Heikki, Tikkanen Esa ja Vilppola Riitta. Uudelleen johtokuntaan valittiin  Eksymä Mia, Savolainen Teresa, Siikaluoma Heikki ja Vilppola Riitta. Latva-Kurikka Elina, Laurila Harri, Koskela-Janhunen Tiina, Siikaluoma Merja ja Siikaluoma Sinikka eivät olleet erovuorossa, joten he jatkavat johtokunnassa. Uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Eeva-Kaarina Jäkäläniemi.

Vuoden 2023 vuoden Näyttämöläiseksi valittiin Tarja Haataja, joka on ollut lähes joka kesäproduktioissa näyttelijänä vuodesta 2007 ja tämän lisäksi myös useissa syksynäytelmissä. Hän tekee harrastusta suurella sydämellä ja ammattitaidolla

Syyskokouksessa esiteltiin myös Kuusamon Näyttämön toimintasuunnitelma vuodelle 2024.

Muuta

Tero Karjalaisen kirjasta Kuusamon legendat tullaan tekemään monologi. Ohjaajana on Heikki Siikaluoma. Monologi tullaan näkemään Kuusamon Näyttämön ohjelmistossa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.