Pääsylippujen myynti

 

 

 KUUSAMOTALO 

Osta liput etukäteen Kuusamotalolta tai netistä: Ticketmaster: OSTA LIPUT ENNAKKOON

LIPUT: 18 € peruslippu, 15 € eläk./opisk. ja 10 € koululaiset

Kuusamon Näyttämö ja Kuusamotalo ovat huomioineet vallitsevan koronatilanteen syksyn esityksissä ja lipunmyynnissä, jotta jokaisen asiakkaan on turvallista ja miellyttävää tulla katsomaan syksyn teatteriesitystä. Paikkoja myydään Oulankasaliin hajautetusti turvavälein. Toimitsijat käyttävät kasvovisiirejä sekä kertakäyttökäsineitä. 

Eteispalvelumaksu

Varaa esteispalvelumaksuksi 2€ tai sen voi maksaa myös lähimaksuna.

 

CONVID-19 ja Teatteriesitykset 

Kuusamon Näyttämö ja Kuusamotalo ovat huomioineet vallitsevan koronatilanteen syksyn esityksissä ja lipunmyynnissä, jotta jokaisen asiakkaan on turvallista ja miellyttävää tulla katsomaan syksyn teatteriesitystä. Toimitsijat käyttävät kasvovisiirejä sekä kertakäyttökäsineitä. Noudatamme AVI:n ja THL:n ohjeita turvaväleistä ja suojautumisesta.

Yleistä

Saliin otetaan maks. 200 katsojaa siten, että yleisö sijoitetaan joka toisella penkkiriville ja kahden penkin etäisyyksillä seuraavaan. Seurueet voivat toki istua halutessaan tiiviimmin. Asia huomioidaan lipunmyynnissä.

Ethän tule sairaana teatteriin!

Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Mikäli sairastut, etkä pääse esitykseen, voimme vaihtaa lippusi saman näytelmän toiseen esityspäivään.

Muistetaan turvavälit

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Huomioithan turvavälin (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa sekä väliajalla. 

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä teatterissa. Kyseessä on suositus, emme vaadi asiakkailtamme maskin käyttöä emmekä valvo sitä.

Huolehditaan käsihygieniasta

Käsidesiä on saatavilla useissa pisteissä – käytäthän sitä. Yskithän ja aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissamme.